G3 Forum Anadolu’ya açılıyor, ilk durak Kayseri
Ülkemizin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği Geleceğin Gücü Girişimciler ‘G3 Forum’, Anadolu’ya açılıyor. Türk iş dünyasının önde gelen isimlerini, girişimci adaylarını, öğrencileri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getiren G3 Forum’un Anadolu’daki ilk durağı ise Kayseri.
15 Mayıs Cuma günü Kayseri Ommer Hotel’de düzenlenecek etkinlikte girişimci ve girişimci adayları 10 kişilik gruplar halinde, alanlarında uzman 2 kişilik mentor grubuyla yuvarlak masalarda bir araya gelip, 15 dakika süreyle mentorlere sorular yöneltip deneyimlerinden yararlanma imkanı bulacaklar. Girişimci adaylarının yuvarlak masalarda konuşma fırsatı bulacağı isimler arasında Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Evrim Aras, Göktekin Dinçerler, Murat Kolbaşı, Sinan Öncel, Murat Şahin ve Emrah Kaya gibi alanında başarılı birçok ünlü isim bulunuyor.
G3 Forum Kayseri panel bölümünde ise Emin Çapa moderatörlüğünde, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras girişimcilik konusunu masaya yatıracak.
G3 Forum Kayseri; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Ticaret Borsası ev sahipliğinde, , TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Uluslararası Girişimcilik Merkezi ve GATE’in katkılarıyla gerçekleştiriliyor.