Haberler

EROĞLU İLE TÜRKÜ DOLU GECE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kültür Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri bu hafta da devam etti. Etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi, usta sanatçı Musa Eroğlu, Kayserililerle buluştu.

8 Mart Cuma günü TRT Akşam Sefası sanatçılarının verdiği konserle başlayan  ardından  Çerkes Halk Dansları Topluluğu Elbruz ve Kutsi konserleriyle devam eden etkinlikler Bu günde Musa Eroğlu ile taçlandı.

Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser esnasında bir konuşma yapan konuk sanatçı Musa Eroğlu “Salonu çok beğendiğini ifade ederek Başkanımızın akşam geleceğini söylediler ama ben teşekkür etmeye gündüzden başladım. Kayseri’ye yakışır bir salon emeğe geçenlere, Sayın Başkana sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkürler” dedi.

Konserde usta sanatçı Musa Eroğlu, en güzel türkülerini Kayserili hayranları için söylerken konsere katılanlar oldukça keyifli bir akşam yaşadı.

Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek “Bugün usta bize unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisine çok teşekkür eliyoruz. Ellerine sağlık, yüreğine sağlık, gönlüne sağlık. İnşallah kendisiyle yaz ayında tekrar beraber oluruz. Biz bu müzik ziyafetine doyamadık. Kendisini bir daha da Kayseri’ye misafir edelim” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Özhaseki, Musa Eroğlu’na çiçek verdi.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü Android Uygulama İndir Popup