Yerel Haberler

Erciyes’e kar, Kayseri’ye sağanak yağmur

Türkiye’nin önemli dağlarından biri olan ve kış turizm merkezlerinden Erciyes’e yoğun kar yağışı başladı. Kar yağışının aralıklarla yarın akşama kadar devam edeceği bildirildi. Bu arada hava sıcaklığı sıfıra kadar düştü. Kayseri şehir merkezinde ise sağanak yağmur aralıklarla devam ediyor.

Sabaha karşı yağmur sonrası başlayan kar yağışı Erciyes ve çevresinde etkili olmaya başladı. Kayseri-Erciyes-Develi yolunun açık kalması için ekipler çalışmalara başladı. Bu arada, şimdiden kar kalınlığı Tekir yaylası bölgesinde 10, yüksek kesimlere doğru 20 santimetreyi buldu. Erciyes’in ünlü kayak hocalarından Veysel Değirmenci, etkili olan kar yağışlarının böyle gitmesi halinde  kayak sezonunun erken açılacağını ve sezonun uzun olacağına dikkat çekti.

Meteoroloji hava sıcaklığının bugün 3 gece eksi 5 dereceye kadar düşeceğini, don ve buzlanma olasılığına karşı dikkatli olunması uyarısı yaptı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü