Yerel Haberler

Develi Adliyesi’nden üç tayin

Son kararname ile başka görevlere atananlar bir bir yeni görevlerine uğurlanıyor. Son olarak Develi ilçesinde, Başsavcı Kadar Yetiş, Savcı Osman İleri ve Hakim Alper Kaan Keskin’de vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

İlçe Kaymakamı Murat Duru, tayini çıkan  üç kişinin ziyareti ile ilgili “Yaklaşık 3 yıldır Develimize hizmet eden Başsavcı Kadar Yetiş, Savcı Osman İleri ve Hakim Alper Kaan Keskin kardeşimlerimin tayinleri çıkması sebebiyle bugün veda ziyaretinde bulundular. Beraber çalışmaktan memnuniyet duyduğum hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde Mevlamızdan başarı dileyerek vedalaşıp helalleştik. Allah hakim ve savcılarımızın milletimize hizmet yolunda yollarını ve bahtlarını açık eylesin inşallah. Ayrıca nazik ziyaretleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü