Politika

Demokratik Gelişim Partisi: Kimseyi sağ-sol diye ayırmayacağız

Demokratik Gelişim Partisi İl Başkanı Ferhat Erciyes yaptığı açıklamada teşkilatlanma çalışmalarını anlattı.  Kayseri’de 6 ilçede örgütlendiklerini ifade eden Erciyes, partilerine olan ilginin her geçen arttığını vurguladı.

Kesinlikle birleştirici olacağız

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal’ın kurduğu Demokratik Gelişim Partisi’nin Kayseri’de ki teşkilatlanma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kayseri İl Başkanlığına atanan Ferhat Erciyes, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 25 Kasım tarihinden itibaren Demokratik Gelişim Partisinin Kayseri İl Başkanı olarak göreve başladıklarını ifade eden Erciyes,  Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Tomarza ve İncesu İlçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Türkiye’de 51 il ve 200’den gazla ilçede teşkilatı kurduklarını vurgulayan Erciyes, “ İlçe başkanlarımız ve bizim partiye gönül verenler yoğun bur çalışma içerisinde girdiler. Hep beraber partimizi insanlara anlatmak için koşuşturuyoruz. Partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilgi bizi gururlandırıyor. Siyasete yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Herkesi kucaklayacağız. Kimseyi sağcı, solcu diye kesinlikle ayırmayacağız. Kimsenin etnik kimliğine bakmayacağız. Kesinlikle birleştirici olacağız.” diye konuştu.

İLÇE BAŞKANLARIMIZIDA BELİRLEDİK

İl Binası için çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade eden Erciyes, “ İl aşamada ilçe teşkilatlarımızı oluşturduk. Tüm zamanımızı buna ayırdık. Şimdi ilçe teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. Şimdi İl binamız için çalışıyoruz. En kısa zamanda il binamızı hazırlayıp hizmete açacağız. İlçe başkanlarımızı da belirledik.  Melikgazi İlçe Başkanlığına Mustafa Uğuzlik, Kocasinan İlçe Başkanlığına Adem Çıklacoşkun, Talas İlçe Başkanlığına Ayhan Arif Şahin, Tomarza İlçe Başkanlığına Salih Kozan, İncesu İlçe Başkanlığına İsmail Aksan, Hacılar İlçe Başkanlığına ise Mustafa İsmailoğlu atandı. “ şeklinde konuştu.

PARTİMİZE  BÜYÜK BİR KATILIM OLACAK

Erciyes, “ Bizim kapımız herkese açık. Hangi siyasi partiden olursa olsun herkesi temiz siyaset için partimize bekliyoruz. Mevcut siyasi yapıda ılımlı ve tamamlayıcı bir siyaset içinde olacağız. Bununla birlikte geleceğimiz olan gençlerimizin kesinlikle yalnız bırakmayacağız. Onlarla bu yolda kol kola yürüyeceğiz. Kadınlarımız partimizde söz sahibi olacaklar. Kadın kollarımızı kurup kadınların sorunları için çalışacağız. Siyasete kadınlarımızın elinin değmesinin zamanı geldi de geçiyor. Bizler cesur insanlarla yola çıktık. Temiz siyaset için herkesi partimize davet ediyoruz.  Kayseri’de ses getirecek işlere imza atacağız. Partimize büyük katılımlar olacak. Şu anda partimize geçmek için bekleyen yüzlerce kişi var. Kayseri’de adeta gövde gösterisine hazırlanıyoruz. Şölen eşliğinde diğer siyasi partilerden katılım olacak.” ifadelerine yer verdi.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü