Davut Güleç9 Ağustos 2020Son Güncelleme: 9 Ağustos 2020
108 Bir dakikadan az
Sosyal paylaşım sitelerinde, gittiği KKTC’de yapılan covid 19 testinin pozitif çıktığı yolundaki paylaşımlara sert tepki gösteren MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy ‘Bu tamamen asılsız. Zaten gitmeden önce aldığım covid 19 negatif testi ortada. Bunlar yıpratmaya yönelik paylaşımlar ve iddialar’ demekle yetinrdi.
URL Kopyalandı
Davut Güleç9 Ağustos 2020Son Güncelleme: 9 Ağustos 2020
Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----
Sitede yayınlanan haber ve görseller izinsiz kullanılamaz.
Köşe yazılarında sorumluluk yazan kişilere aittir; davutgulec.com sorumluluk kabul etmez.
Yayınlanmasını istediğiniz haber, etkinlik ve faaliyetleri davutgulec@hotmail.com adresine e‑posta ile gönderebilirsiniz.
Hukuki Uyarı: Bu sitede yayınlanan haber, fotoğraf, video ve tüm içeriklerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Kaynak belirtilerek yapılacak alıntılar için ise açıkça “www.davutgulec.com” ifadesi yer almalıdır.
Yasal Bilgilendirme: 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ve T.C.K. 125. maddesine göre tüm sorumluluk haber kaynağına aittir. Yayınlarımızla ilgili her türlü şikâyet ve talepler yukarıda belirtilen iletişim bilgilerinden tarafımıza iletilebilir.
Sitemiz, Basın Meslek İlkeleri’ne uymayı taahhüt eder.
Adres: Otuz Ağustos Mah. Basın Sit. A Blok 16, Kat 5 No 23 Melikgazi / Kayseri