Haberler
AHMET ÖKSÜZKAYA AKP’DEN İSTİFA ETTİ
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde şok istifa. Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, dün seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öksüzkaya, istifa sinyalini dershanelerin kapatılmasının gündeme geldiği günlerde de hissetirmişti.
Diğer yandan Ahmet Öksüzkaya’nın bu açıklamasından önce Ankara’da oyunu kullandıktan sonra Kayseri’ye gelen Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın, milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile görüştüğü, ancak Öksüzkaya’yı istifa kararından vazgeçiremediği belirtildi.
Öte yandan Ahmet Öksüzkaya’nın istifasını seçimden çok önce verdiği ancak, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve AKP’nin oylarına kendisinin olumsuz etkisinin olmaması için istifasını şimdi açıkladığı öğrenildi.