Medya-Basın Dünyası

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’dan Cumhuriyet bayramı mesajı

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Cumhuriyetin 92.Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin çok güç koşullarda kurulduğunu ifade eden Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin bir kuruluş yılını daha gururla kutluyoruz. Ülkemize ve halkımıza çok önemli haklar ve kazanımlar armağan eden Cumhuriyeti sonsuza dek korumak ve sonraki nesillere daha da güçlendirilmiş olarak devretmek hepimizin asli görevidir. Elbette ki, Cumhuriyet ile gelen özgürlüklerin kıymetini bilmesi gerekenlerin başında basın mensupları gelmelidir ve meslektaşlarımız bu asli görevin bilincindedir.

Hedef çağdaş uygarlık seviyesidir ve ülkemiz; Kurtuluş Savaşı sonrasında seçilen ve insan onuruna en yakışın yönetim şekli olan Cumhuriyetimizle birlikte büyümeye, gelişmeye devam etmelidir. ASGD camiası adına, tüm basın emekçilerinin ve halkımızın bu güzel ve onurlu gününü kutluyor, Cumhuriyetimize nice gurur dolu yıllar diliyorum.”

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü