Hadak il birinciliği yarışlarında takım halinde birinci oldu
Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Başkanı ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Birinciliği yarışlarında takım halinde birinci olan sporculara ve ailelere yemek verdi.
Hacılar Belediyesi Düğün salonunda düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve eşi Hacer Ekici, Hacılar Belediye Meclis üyesi Yusuf Özkaya, Hadak Yönetim Kurulu üyesi Neşet Somtaş, Hadak Kayak Şube sorumlusu Necdet Çemrek, sporcular ve aileleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Hadak Kayak Şube Sorumlusu Necdet Çemrek, 18 madalya ve K2 yarışlarında da 7 madalya alarak Kayseri İl birincisi olan sporcularını tebrik etti.
Daha sonra konuşan Hadak Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Somtaş’da amaçlarının Erciyes’in bütün imkanlarından faydalanarak sporcuların başarılarını daha da artırmak olduğunu söyledi. Somtaş, ‘Madalya alan bütün sporcularımızı kutluyorum. Bu başarı bize yetmiyor. İl birinciliği, Türkiye Şampiyonası ve yurt dışındaki yarışmalarda başarılı olmak zorundayız. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.’ dedi.
Son olarak konuşan Hadak Yönetim Kurulu Başkanı ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise başarının ekip işi olduğunu belirterek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Ekici, ‘Yönetim Kurulu, hocalar ve sporcularla birlikte ekip halinde hareket edildiği takdirde başarı kaçınılmaz olur. Sezon öncesi kulübümüzün tüm eksiklerini tamamladık. İnşallah bu başarılar devam ettikçe bizlerinde desteği artarak devam edecektir. İl birinciliği yarışlarında kulüp halinde birinci olan kulübümüzü başta yönetim kurulumuz olmak üzere hocalarımızı ve sporcularımızı ayrı tebrik ediyorum.’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından İl birinciliği ve K2 yarışlarında madalya kazanan sporculara madalyaları protokol tarafından verildi.
Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.