
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, eşi Sümeyra Çiçek ile birlikte, 2’ncisi düzenlenen İncesu Dragon Festival’nde, boat yarışlarına katılarak, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.
İncesu Marina’da düzenlenen 2. İncesu Dragon Festivali yine heyecanlı, renkli gösterilere ve yarışlarla sona erdi. İncesu Marina’da düzenlenen 2’nci Dragon Boat yarışlarının ilk gününde 45 takımın yarıştığı en prestijli yarışmalardan olan Dragon Boat yarışları nefes kesen mücadeleye sahne oldu. İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ve eşi Sevim İlmek, Hacılar Kaymakamı Cüneyt Caner, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü,, Mobilyacılar odası ve KUMSMALL Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydınr, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Karaçavuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç ve davetliler yarışmayı takip etti.
Mücadele ikinci ve final giünündeki müsabakalar ise gerçekten renkli ve oldukça heyecanlı tamamlandı. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Vali Gökmen Çiçek verdi.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.






