
Türkiye’nin önemli dağ ve kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes’de doğa yürüyüşü ya da tırmanış yapanlar arasında zaman zaman çeşitli nedenlerle mahsur kalanları Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri kurtarmaya devam ediyor.
Son olarak Hacılar İlçesi, Erciyes Dağı kuzey yamacında öğleden sonra yabancı uyruklu bir şahıs yürüyüş esnasında mahsur kalarak yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler yabancı uyruklu kişinin bulunduğu bölgeye ulaştı. Şahsın, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD yardımıyla bulunduğu yerden tahliyesi güvenli bir şekilde tamamlandı ve ambulansla hastaneye sevk edildi. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Silahla yaşamına son verdi
Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Ahi Evran Mahallesi 4046. Sokak’ta bulunan bir apartmanda oturan M.A., (33) silahla yaşamına son verdi.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.





