
Kayserispor kulübünden bu konuda yapılan açıklama şöyle.
“Kulübümüz hakkında, FIFA nezdinde futbolcular German Onugkha ve Joseph Attamah’a ilişkin dosyalar kapsamında verilen iki ayrı transfer yasağı kararı, FIFA sistemi üzerinden kulübümüze tebliğ edilmiş ve ilgili kayıtlara işlenmiştir.
Söz konusu transfer yasakları;
* German Onugkha transferine ilişkin dosyada, F.C. Copenhagen’a ödenmesi gereken 120.000 Euro,
* Joseph Attamah dosyasında ise futbolcunun kulübümüzden olan 106.000 Euro tutarındaki alacağı,
nedeniyle uygulanmıştır. Her iki dosyaya ilişkin transfer yasağı, ilgili ödemelerin gerçekleştirilmesinin ardından kaldırılabilecek nitelikte olup, süreçler kulübümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir.”
Özsoy’dan kulübe ziyaret
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ile TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız, kulübümüzü ziyaret ederek yeni yönetim kurulumuza hayırlı olsun dileklerini iletmişlerdir.
Ziyarette kulübümüzün yeni dönem hedefleri ve Kayserispor’un geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunulmuştur.
Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.






