Yerel Haberler

Vali ve başkan yöresel ürünleri inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Kayseri-Ankara karayolunda yol kenarında tarladan sofraya satış yapan çiftçilerle ve gurbetçi vatandaşlarla sohbet etti, yöresel ürünleri inceledi.

Başkan Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Yamula Barajı yakınlarında yol kenarında kurulan ve yöresel ürünlerin yer aldığı pazarda üreticiler ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Yamula patlıcanından, ay çekirdeğine, karpuzundan kavununa, domatesinden üzümüne kadar birbirinden lezzetli organik ürünlerin yer aldığı pazarda ürünleri inceleyen Başkan Büyükkılıç, alışveriş yapan vatandaşlarla birlikte tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğuna ortak oldu.

Büyükkılıç, Vali Günaydın ile birlikte alış veriş yapan gurbetçi vatandaşlarla da sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü