Yerel Haberler

Belediyelerden haberler (24.12.2019)

Başkan Büyükkılıç, Bünyan’da gençlerle bir araya geldi ve bir dizi ziyarette bulundu

BÜNYAN GENÇLİĞİNE BAŞKAN TAVSİYELERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Sosyal Yaşam Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı Kariyer Günlerine iştirak eden Başkan Büyükkılıç, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Memduh Büyükkılıç, Bünyan’da bazı ziyaret ve temaslarda da bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda alkışlarla karşılandı. Bünyan’daki lise son sınıf öğrencilerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günlerinin konuğu olan Başkan Memduh Büyükkılıç, katılan ilçe protokolüne ve Şehit Polis Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit ile Annesi Huriye Yiğit’e teşekkür ederek tüm şehitlerimize rahmet dileklerinde bulundu.

Öğrencilere ilk olarak Kayseri’nin tanıtım filmini izleten Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin mükemmel bir şehir olduğunu belirterek bu şehirde yaşayan herkesin aidiyet duygusunun güçlenmesini istedi.

“GEÇMİŞTEN DERS ALIN GELECEĞE BAKIN”

Konuşmasında geçmişten örnekler vererek ülkemizin ve toplumun geldiği noktayı ortaya koyan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bunları sizi geçmişe taşımak için değil geçmişten ders alarak bulunduğumuz noktanın kıymetini bilmeyi ve bulunduğumuz noktayı daha ilerilere taşıma yolunda gayret göstermenizi vurgulamak amacıyla söylüyorum” dedi. Öğrencilerden bulundukları yerin en başarılısı ve en çok hak edeni olmak için gayret göstermelerini isteyen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Sıradan olmayacaksınız. Hangi alanı düşünüyorsunuz en başarılı olmak için gayret edeceksiniz. Sizler, bir yarışın içindesiniz. Eğitim olmazsa olmazınız; ama sosyal yönünüzü de göz ardı etmeyeceksiniz. Nitelikli eğitim almış ve bunun yanında spor, müzik gibi konularda kendisini geliştirmiş kişi başkasıyla bir olmaz” diye konuştu.

“MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN EVLADIYIZ”

Kimsenin aleyhine konuşmadan daha fazla çalışılması gerektiğini de vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, “Başkalarının eksikliği bize bir şey kazandırmaz. Başarıdan başarıya koşmalıyız ki, başkaları bizi anlatmalı. Bunun için bulunduğunuz okulların ve imkanların kıymetini bilin” dedi. Ülkemizi her dönemde parçalamak isteyenlerin olduğunu da vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülkeyi parçalamak için bizi bölmeye çalışıyorlar. Biz sucu bucu değiliz. Biz Müslüman Türk Milletinin evladıyız. Farklı kesimler değişik argümanlarla karşınıza çıkabilir. Ne olursunuz oyunlara gelmeyin.”

KAYSERİ’Yİ TANIYANLARA ANINDA BİSİKLET

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri’nde öğrencilere de Kayseri ile ilgili çeşitli sorular yöneltti. Başkan Büyükkılıç, Makarr-ı Ulema ve Kültepe ile ilgili soruları bilen iki öğrenciye bisiklet sözü verdi ve daha toplantı bitmeden bisikletleri aldırarak öğrencilere hediye etti. Başkan Memduh Büyükkılıç, konferansı sırasında gençlerin sorularını ve taleplerini de cevaplandırdı. Başkan Büyükkılıç’a konferans sonrası Bünyan Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin kök boyadan dokudukları seccade hediye edildi.

BÜNYAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki konferansın ardından Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.’nin Bünyan’daki santralini gezen Başkan Büyükkılıç, 1929 yılında ilk kez üretime geçen santralde incelemelerde bulundu. Başkan Memduh Büyükkılıç, Bünyan’da ayrıca öğle namazının ardından Bayramlı Camii’nde Müzeyyen Ünal’ın cenaze namazını kıldı.

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN CABBAR BAŞKANA ZİYARET

Kayseri Üniversitesinin taşradaki en büyük kampüsü olan Develi Seyrani Kampüsü Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulunda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünde eğitim gören öğrenciler Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Develi’de öğrenci olmak üzerine öğrencilerle istişarelerde bulunan Cabbar Başkan daha sonra öğrencilerin taleplerini dinleyerek “Develililer olarak bizler için eğitim en önemli meselemizdir. Taşradaki en büyük ilçe olan Seyrani Kampüsümüzün her türlü ihtiyacını karşılamayı belediye olarak üzerimize borç bilmişizdir. Bir şehir üniversiteden ne kadar etkileniyorsa aynı şekilde bir üniversitenin de şehirden etkilenmesinden bahsederiz. Bizler de Develimizin güzelliklerini siz öğrenci kardeşlerimizle paylaşarak buradan huzurla ayrılmanızı diliyoruz” dedi. Cabbar Başkan ayrıca bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Develi-Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresinde büyük bir özveri ile gayret gösteren öğrencilere teşekkür ederek katılım plaketi takdim etti.

MELİKGAZİ’NİN 2020 YILI ULAŞIM VE ALT YAPISI PLANLANDI

            Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelerek değerlendirme ve 2020 yılı yatırım toplantısı yaptı.

            2020 yılında yapılması gereken hizmetler ve yatırımlar için birimler ile planlama çalışmaları yaptıklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Birim müdürlerimiz ile sık sık bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendiriyor ve gelecekte neler yapmamız gerektiği üzerine toplantılar düzenliyoruz. 2019 yılı bitmek üzere. Melikgazi ilçesi hem nüfus olarak hem yoğunduk olarak Kayser’inin en büyük ilçelerinden olduğu için yatırım miktarı da büyük olan ilçeyiz. Şimdiden ilkbahardan başlayıp yazın sonuna kadar devam edecek yol, kaldırım yapımı, bakım onarım ve alt yapı işleriyle ilgili planlama çalışmalarını yapıyoruz. Özellikle Kayserigaz, KASKİ, Telekom gibi bütün alt yapı şirketleriyle 2020 yılında yapılması gereken alt yapı planlarını konuşuyoruz.” diye belirtti.

“Melikgazi çok büyük bir ilçe. Bizde buna yakışan bir şekilde hemşerilerimize hizmet vermeye çalışacağız.” diye ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Bu kapsamda alt yapının geçtiği yerlerde vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için hızlı bir şekilde asfalt ve kaldırımların yapılmasıyla ilgili şimdiden planlarımız üretiyoruz.  2020 yılında çok daha nitelikli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağız. Melikgazi için canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

YAHYALI’DA OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERLERİ

Yahyalı Belediyesi, gençlerin sağlıklı beslenmesi ve obeziteden korunması amacıyla lise öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

“Obezite ve Sağlık Beslenme” konulu seminer,  ilçe merkezinde eğitim veren 9 lisede yapıldı. Binden fazla öğrencinin katıldığı seminerlere konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Ebru Kafalı, öğrencilere doğru ve sağlıklı beslenmenin yollarını anlattı.

Mustafa Koyuncu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan seminerde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediye olarak tek işlerinin imar, yol, kaldırım yapmak olmadığını, bu türlü eğitim seminerleriyle sosyal belediyecilik alanında da çalışmalar yaptıklarını söyledi. Belediye olarak gelecek nesilleri, sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek istediklerini belirten Başkan Öztürk; “ Belediyeler, doğana beşik, ölene mezardır. Belediyeyi iki tane tren rayına benzetirim. Birincisi Teknik Belediyecilik, ikincisi ise Sosyal Belediyeciliktir. Sosyal Belediyecilik kapsamında bugün bir araya geldik. Belediye olarak sizlerin sağlığını önemsiyoruz. Ben her zaman belediyeler bir para basmaz, bir de adam asmaz diye söylerim. Yani belediye yasamız oldukça geniştir. Okullarımıza, hastanemize, postanemize kısacası birçok kurumumuza birçok güzelliklerimiz olur. Bu sadece Yahyalı Belediyesi için değil, eğer içinizde bir gayret varsa, insanlara hizmet etme aşkı varsa Türkiye’deki tüm belediyelerde geçerlidir. Türk genci olarak, sağlıklı olmak zorundasınız. Sağlığınız bizler için çok çok önemli. Bu çalışmaya “ Sağlıklı yaşama dokunuyoruz” sloganı ile başladık. Bugünkü seminer gerçekten çok önemliydi. Ne zaman sağlığımız bozulsa, yatağa düşsek, sağlığımızın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Bugün size vereceğim en büyük mesaj, sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı yaşamaya dikkat edelim. Yeryüzünün bize ihtiyacı var. Hem Türki Cumhuriyetlerdeki soydaşlarımızın, hem de İslam Coğrafyasındaki dindaşlarımızın Türk Gençliğine ihtiyaçları var. Bu dünyanın bize ihtiyacı var. Bu nedenle biz sağlıklı olmak, sağlıklı beslenmek zorundayız. Mutlaka sevdiğiniz ve yaptığınız bir spor dalı olsun.” ifadelerini kullandı.

KENDİ ÜRETİMİNİ KENDİSİ YAPAN TESİSLERLE KOCASİNAN’IN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, teknolojik altyapısıyla dünya standartlarında üretim yapan asfalt plentinin yer aldığı şantiyede incelemelerde bulundu.

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün daha etkin hizmet verebilmesi için yapılan tesisleri kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için tesis çalışmalarına önem veriyoruz. İhtiyaç duyulan her alanda kendi tesislerimizde üretim yapma noktasında gerekli altyapıya sahip örnek bir belediyeyiz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı hizmet veren şantiyemiz, gerek asfalt çalışmaları gerekse müdürlüğümüzün sahada bütün uygulamalarıyla ilgili yapılan çalışmaların merkezi konumundadır. Bu sayede kırsalından şehir merkezine kadar Kocasinan’ın her bir noktasına kesintisiz hizmet ulaştırılmaktadır. Kayseri’de kamuda en yüksek kapasiteye sahip tesisimizle önümüzdeki yıl yapacağımız çalışmalarımızın planlaması adım adım ilerliyor. Bütün gayretimiz, gerek ulaşımda gerek alt yapıda bütün talepleri belirleyip, ihtiyaçları tamamlamış bir Kocasinan’ı hemşehrilerimizin hizmetine sunabilmektir. Bunun için de bu tesisimiz gibi kendi kendine yetebilen ve kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen bir Kocasinan için çalışıyoruz. Tesis noktasında yapmış olduğumuz çalışmalar artık sona yaklaştı. Etap etap yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte Kocasinan’ımızın her ihtiyacını belediyemizin kendi imkanlarıyla çözmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı her yönüyle daha ileriye taşıyarak, en güzel yatırımları vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.

BÜYÜKKILIÇ’TAN YENİ SEZON İÇİN PLANLAMA TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünya standartlarında kış turizm merkezi haline gelen ve yeni sezonu açan Erciyes için ilgili tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla planlama toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hizmeti her açıdan çok daha iyi vermek için dayanışma içinde çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan planlama toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili bürokratları, İl Jandarma Komutanlığı, Erciyes A.Ş., Karayolları, İl Sağlık Müdürlüğü ve AFAD yöneticileri katıldı. Toplantıda sezon boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması için alınabilecek tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Erciyes’in uluslararası standartlarda ve her geçen gün daha da takdir toplayan dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Güvenlik, temizlik, alt yapı ve sağlık açısından en iyi hizmeti verebilmek için dayanışma içinde çalışıyoruz. Uyum kültürünün en güzel örneklerinden birisini yaşıyoruz” dedi. Başkan Memduh Büyükkılıç, tüm kurum ve kuruluşlara destekleri için teşekkür etti.

KASKİ’DE PLANLAMA TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir planlama toplantısı yaptı. Toplantıda 2020 yılında yapılacak olan yatırımlar ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımıyla KASKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Genel Müdür Özgür Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve daire başkanları iştirak etti.

Toplantıda öncelikle 2019 yılında yapılan yatırımlar ele alındı. Ardından 2020 yılında kent merkezi ve ilçelerde yapılacak olan yatırımların görüşüldüğü toplantıda bu yatırımlarla ilgili gerekli planlamalar yapıldı. Planlama toplantısında su ve kanalizasyon hatları ile arıtma tesisleri ile ilgili yatırımlar tek tek ele alındı.

Hacılar’da aile içi iletişim semineri

İlçe Müftülüğü tarafından “Keşkesiz bir yaşam için aile içi iletişim” konulu seminer verildi.

 Kudsiye Şaşoğlu Kuran Kursu koordinatörlüğünde toplum içerisinde aile yapısının güçlendirilmesi ve aile bireyleri arasındaki iletişimin sağlıklı bir şekilde sağlanması amacıyla Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Keşkesiz bir yaşam için aile içi iletişim” konulu seminere vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Yusuf Ay  “Çağın getirmiş olduğu hastalıklardan endişe ediyoruz. Onun için çocuklarımızla ve aile bireyleri ile olan iletişimimiz önemli. Bunların üzerinde durmayı beraberce arzu ediyoruz. Yarınların problemlerini biz ancak iletişimle beraber evlatlarımızla, eşlerimizle, babalarımızla, annelerimizle güçlü bir şekilde omuz omuza olarak çözebiliriz. Ancak sorunlarımızı bu şekilde aşabiliriz. Bununda bilincindeyiz. Bununda farkında olmayı daha çok arzu ediyoruz. Yani çocuklarımızı çağımızın problemlerine kurban etmek istemiyoruz” dedi.

Programda aile konulu slayt gösteriminin ardından kürsüye gelen Din Hizmetleri Uzmanı Hacer Ay katılımcılara aile içi iletişim, ailede iletişim becerilerini artırma yolları, ailenin önemi, empati kurma, sağlıklı diyalog kurma ve çözüm yolları hakkında bilgiler verdi.

İLÇE MÜFTÜSÜ POLAT’TAN VEDA ZİYARETİ

43 yıllık hizmet hayatını tamamlayarak emekli olan Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ederek vedalaştı.

                “Bu mesleği icra edenler için emeklilik aslında kâğıt üzerinde olan bir durum. Öğretici olan kişinin mesaisi aslında hayatının sonuna kadar devam eder.” diyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Az bir zamanda olsa değerli müftümüz ile birlikte görev yapma fırsatı buldum. Bu süreçte kendisiyle istişareli çalışarak çok güzel işler yaptık. Kubbede hoş bir sada bırakabilmek gerçekten büyük bir lütuf, büyük bir nimet. İlçe Müftümü Sayın Polat’ın 43 yıllık hizmet hayatında bunu başardığına yürekten inanıyoruz. Devletimiz ve milletimiz için önemli bir görev ifa eden Sayın Polat’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında ailesi ile beraber mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ederim.” dedi.

HİZMET-İŞ SENDİKASIYLA SÖZLEŞME YENİLENDİ

Develi Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki sözleşme Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın makamında yenilendi.

Develi Belediyesi kadrolu işçilerinin sosyal hakları, çalışma şartları ve uygulanacak zamlar olmak üzere en ince ayrıntısına kadar hazırlana sözleşme, Cabbar Başkan ile Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik’in imzasıyla hayata geçirildi. Develi Belediyesiyle çalışmanın kendileri için büyük bir kolaylık olduğunu ve çalışma şartlarının ortalamanın üstünde olduğunu belirten Şube Başkanı Çelik’e teşekkürlerini ileten Cabbar Başkan “Personelimize ve hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Belediyemizin başarısı personellerimizin başarısına bağlıdır. Bu hususta yaptığımız bu sözleşmenin personelimizin başarılarını artırmasını diliyorum” dedi.

TALAS BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ‘NAİM’İ İZLETİYOR

Talas Belediyesi öğrencilere, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ filmini izletiyor. Bir hafta sürecek organizasyon kapsamında Talas’ın kırsal mahallelerindeki okullarda öğrenim gören yaklaşık 1.800 öğrenci, filmi ücretsiz olarak izleyecek.

Hayatı zorluklar ve mücadele içinde geçen Naim Süleymanoğlu’nun başarı hikâyesini konu alan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izleten Talas Belediyesi, mücadele ve azim ile başarıya ulaşmanın her zaman mümkün olduğu mesajını vermek istiyor.

BAŞKAN YALÇIN DA ÖĞRENCİLERLE İZLEDİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da öğrencilerle birlikte film izledi. Film öncesi öğrencilerle sohbet eden Başkan Yalçın, önce Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun hayatından ve yaşadığı dönemden bahsetti.

Naim Süleymanoğlu’nun yaşadığı zorluklara değinen Başkan Yalçın, Naim Süleymanoğlu’nun büyük bir başarı hikâyesi yazdığının altını çizdi. Başkan Yalçın, Müslüman Türklere yapılan baskı döneminde Bulgaristan’da yaşayan Süleymanoğlu’nun, bir yandan devlet baskısı, bir yandan toplumsal baskı ve diğer yandan da ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılara rağmen başarıya ulaştığını ifade etti.

Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikâyesinin örnek alınması gerektiğini belirten Başkan Yalçın, “Biraz sonra izleyeceksiniz yer yer üzüleceksiniz, gözünüz dolacak, belki de ağlayacaksınız. İnsan başarılı olmak için her cefaya göğüs germelidir. Naim Süleymanoğlu çok çalıştı, dünya ve olimpiyat şampiyonu oldu, 46 kez rekor kırdı. Çok çalışırsanız her şey önünüze açılır. Devletimiz, güçlü ve her zaman kapılarını açar, işimizi kolaylaştırır. Önemli olan çalışmaktır. Şimdiden iyi seyirler diliyorum, ailenize selamlar götürmenizi istiyorum.” dedi.

“TALAS BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Film sonrası duygularını dile getiren öğrenciler de Talas Belediyesi’nin yaptığı hizmetten memnun olduklarını belirtti. Filmden etkilendiklerini söyleyen öğrenciler, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kendilerini düşünmesinden de çok mutlu olduklarını ifade etti. Öğretmenler ise izlenen filmin öğrencilerin çalışma azmi ve başarısına güzel bir örnek olduğunu kaydetti.

TALAS BELEDİYESİ’NDEN  MEHMET AKİF ERSOY PROGRAMI

Talas Belediyesi, İstiklal Marşı’mızın yazarı, milli şair Mehmet Akif Ersoy’u 83. ölüm yıldönümünde anmak için “Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek” konulu konferans düzenleyecek. Aile Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından verilecek konferansta Mehmet Akif’in hayatı ve eserleri, farklı bir bakış açısından gözler önüne serilecek.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansta Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve eserlerinin yanı sıra fikirlerinin günümüze uzanan yansımaları üzerinde durulacak.

Akif’in ölüm günü olan 27 Aralık’ta düzenlenecek olan konferans, saat 14.00’te başlayacak. Konferansa öğrencilerin yanı sıra eğitim ve araştırma dünyasından çok sayıda bilim insanının ilgi göstermesi bekleniyor.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü