İçişleri-Adalet

2002'de öldürülen Fransız Müdürün cinayetine 7 gözaltı

İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Fransız Uyruklu Albert Patrick Etaubleau,  MED clup şirketi bünyesindeki Akdeniz A.Ş’ de ve Nevşehir Uçhisar Kaya Otelinde birinci Müdürü olarak çalışıyor iken 16 Haziran 2002 tarihinde kayboldu.  Cesedi 04 Ağustos 2002 tarihinde Kayseri’nin Develi İlçesi Bozburun mevkiinde bulundu.

Faili Meçhul Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların sorgulanması sonucunda 3 şahıs serbest bırakıldı, A.A. tutuklandı, H.D. ile B.T. isimli şahıslar başka suçtan cezaevinde bulundukları için tutuklu/hükümlü olarak yargılanacak. H.İ.’da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yapılan açıklamada “Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir”denildi.

 

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü