Haberlerİçişleri-Adalet

Hacı Boydak tahliye edildi

Kayseri’de tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye oldu. Boydak’ın yargılanmasına tutuksuz devam edilecek.

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak hakkında ise bir karar çıkmadı. Hacı Boydak ve kardeşi Memduh Boydak, Sincan Cazaevi’nde tutuklu bulunuyordu. Boydak kardeşler geçtiğimiz mart ayı başında tutuklanmıştı.1957 yılında kurulan Boydak Holding, 8 ayrı sektörde 41 şirkete sahip. Boydak Holding çatısı altında, İstikbal, Bellona, Mondi, İstikbal Mutfak – Banyo, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi firmalar bulunuyor. 14 bine yakın çalışanı bulunan holding, 140 ülkeye ihracat yapıyor. Yurtdışında 342 bayisi bulunuyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 7, ikinci en büyük sanayi kuruluşu listesinde ise 1 şirketi ile yer alıyor. 2014 yılında 6.9 milyar lira ciro elde etti.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Hacı Boydak’ın tahliye edilmesi sonrasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak yazılı bir açıklama yaptı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Hacı Boydak’ın tahliye edilmesi sonrasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak yazılı bir açıklama yaptı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, tahliye kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan soruşturma kapsamında 5 Mart 2016 tarihinde tutuklanan Hacı Boydak, yapılmış olan tahliye talebine istinaden bu gün ilgili yargı merciince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol yükümlülükleriyle tahliye edilmiştir. Her daim ifade ettiğimiz üzere Türk adaletine ve devletimize olan güvenimiz ve bağlılığımız tamdır. Temennimiz diğer aile bireyimiz Memduh Boydak’n da en kısa sürede aramıza dönmesidir. Boydak Ailesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimize ve milletimize bağlılıkla çalışmaya ve güzel ülkemiz için değerler üretmeye devam edeceğiz kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü