Haberler

11.ULUSAL JİNEKOLOJİ VE OBSTETRİK KONGRESİ&5. AKDENİZ ÜLKELERİ KADIN DOĞUM FEDERASYONU KONGRESİ

11.Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi Antalya Rixos Sungate Otel’de devam ediyor. 19 Mayıs’ta sona erecek kongrenin en önemli özelliği 5. Akdeniz Ülkeleri Kadın Doğum Federasyonu ( FGOM) Kongresi ile birlikte, ortak yapılıyor olması.

FGOM Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin kadın doğum uzmanlarının bir araya gelerek oluşturduğu, kadın doğum konusunda bölgesel benzerlikler, ortak sorunları paylaştığı, ortak akıl ve çözüm aradığı önemli bir oluşum, bir platform. Ülkemiz için güzel olan haber şu ki; Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Başkanı Prof. Dr. Cansun Demir aynı zamanda FGOM Başkanlığını yürütüyor. Türkiye’den ve yurt dışından alanında söz sahibi yaklaşık 400 konuşmacı 60 oturumda 4 ayrı salonda kadın hastalıkları ve doğum alanındaki son gelişmeleri konuşarak tartışıyor.

Kongre boyunca, genel jinekoloji ve obstetrik, genel obrstetrik, perinatoloji, infertilite, infertilite cerrahisi,ürojinekoloji, onkoloji ve ürojinekoloji alanında onlarca bildiri sunulacak ve tartışılacak.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası