Haberler

100 BİN METRE KİLİTLİ PARKE

Havaların ısınmasıyla birlikte harekete geçen Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde bu yıl planlanan 100 bin metrekare kilitli parke ve 63 bin metrekare bordür yapımına başladı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, “Kayseri’nin sayfiyesi konumundaki Talas’a modern ve kaliteli hizmet yakışır” dedi.

Başkan Yıldırım, 2013 yılı içinde 21 mahallede 51 cadde ve sokağa kilitli parkeyle birlikte bordür de yapılacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Bu yıl için yaptığımız planlamada Talas’ta, bütün mahallelerimiz kaliteli kilitli parke ile döşenecek. Kilitli parkesi olmayan mahallemiz sokağımız olmayacak. Vatandaşımız çamur ve tozlu yollar yerine modern ve kaliteli kaldırımlarda yürüyecek. Ayrıca kilitli parkeyle birlikte 63 bin metrekare de bordür yapımı gerçekleşecek. Bu çalışmalarla şehrimizin sayfiyesi konumundaki tarihi doku zengini Talas, modern hizmetlerle de vatandaşımızın cazibe merkezi olma özelliğini artırarak devam ettirecek.”

📢 Haberle İlgili Bildirim

Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

PWA Kurulum Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Uygulamayı ana ekranınıza ekleyin, internet bağlantısı olmadan da haberlere ulaşın!

iPhone / iPad için:
1. Alttaki Paylaş butonuna ( ⬆️ ) dokunun
2. "Ana Ekrana Ekle" seçeneğini seçin
3. Sağ üstten "Ekle" butonuna basın
Modern GDPR Çerez Popup
Davut Güleç