ZEYNEP BASTIK UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Zeynep Bastık iyileşti ve soluğu sahnede aldı.

Konserler serisine önceki akşam Azerbaycan’da Bakü Kongre Merkezinde start veren Türkçe pop müziğin en iyi kadın vokallerinden Zeynep Bastık, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Azeri kardeşlerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşayan Zeynep Bastık, iki saat süren performansında dinleyenleri yalnızca sesiyle değil Koza Genç Tasarımcılar Yarışmasında 2. Olan Şakir Buldan imzalı kıyafetiyle de büyüledi.

 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sahnede sevenleriyle kutlayacak!

Azerbaycan, konserinin ardından yoğun konser programına devam edecek olan Zeynep Bastık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü İstanbul Volkswagen Arena‘da vereceği konserle sahnede sevenleriyle kutlayacak. Zeynep’in, konser biletleri satışa çıktığı an itibariyle yoğun ilgi ile gördü.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

DEPREMZEDELER İÇİN  ŞARKILARINI TEK DUYGUYLA HEP BİR AĞIZDAN SÖYLEDİ

ANTAKYALI GRUP MENGENE ve AYLİN ASLIM, BATU AKDENİZ, CAHİT BERKAY, EMRAH KARACA, DANİSKA, DOĞAN DURU, HARUN …