Politika

Sarıgül: YSK, güvenilirliğini ve itibarını kaybetti

Referandumu değerlendiren ve YSK’nın  kararına sert tepki gösteren Mustafa Sarıgül twitter hesabında, anayasa değişikliği halk oylaması sonrası YSK’nın aldığı kararlar sonucunda, tarafsızlığını, güvenilirliğini ve itibarını kaybettiğini yazdı.

Sarıgül ”YSK, aldığı karar ile neticesi yıllarca sürecek bir kuşkuya neden olmuş, maalesef tarafsızlığını, güvenilirliğini ve itibarını kaybetmiştir. İktidar, referandumda devletin tüm imkanlarını kullanarak, sonucu “Evet” çıkarmış ancak bu sonucu tescil ettirememiştir.  AGİT heyetinin referandumla ilgili olumsuz tespitler içeren raporu ülkemiz açısından bir ilktir. 140 yıllık seçim geleneği olan ülkemizi, dünya kamuoyunun demokrasisine şüpheyle baktığı ülkeler arasına sokanları kınıyorum” dedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel İletişim Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası