Ekonomi

Kayseri’de esnaf lokantacısı, fiyatları artırmadı yüzde 40 düşürdü

Kayseri’nin merkezinde Melikgazi ilçesi Hunat mahallesinde bulunan tanınmış esnaf lokantası Buhara TANDIR restorant sahibi Erkan Karadaş, herkesin fiyat artırdığı dönemde, daha çok müşteri kaybetmemek ve esnafa destek olmak amacıyla fiyatlarını, piyasanın yüzde 40 aşağı çekti. Bazı fırsatçılardan ve yanlış ekonomi yönetiminden dertlenen Karadaş, böyle zor günlerde birlik, beraberlik, dayanışmanın önemini tekrarladı.

Buhara Tandır Restaurant sahibi Erkan Karadaş “Artan fiyat politikasına inat, her zaman vatandaşın, benim gibi zor kazanan ve zor ayakta duran esnafın yanındayım. Bu nedenle fiyatlarda yüzde 40 indirim yaparak halka DEDTEK politikasıyla kaliteden taviz vermeden, hizmet etmeye devam ediyoruz. Zırh kebabını 75 ₺ den 50 ₺’ye, kuzu şişi  85′ den 50 TL’ye, özel köfteyi 65 ₺ den 45 e, paça  çorbaları   25 ₺’ye indirdik. Ve daha uygun menüleri ile hizmete devam ediyoruz. Damak tadına önem verenleri bekleriz”dedi.

📢 Haberle İlgili Bildirim

Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Haberler

PWA Kurulum Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Uygulamayı ana ekranınıza ekleyin, internet bağlantısı olmadan da haberlere ulaşın!

iPhone / iPad için:
1. Alttaki Paylaş butonuna ( ⬆️ ) dokunun
2. "Ana Ekrana Ekle" seçeneğini seçin
3. Sağ üstten "Ekle" butonuna basın
Modern GDPR Çerez Popup
Davut Güleç